Sanjska stanovanjsko-poslovna hiša v čudovitem naselju Križe

Križe

Lastnosti nepremičnine

Prodaja
Hiša
Samostojna hiša
205.00 m2
2- sobno
368.00 m 2
1
1
0
Bivanje
Po dogovoru

Dodatni podatki

Terasa
Balkon
Vrt

Opis

               Sanjska stanovanjsko-poslovna hiša v čudovitem naselju Križe – prava oaza miru in priložnosti za investicijo!

Si želite živeti v mirnem okolju, obdanem z naravo, hkrati pa imeti možnost poslovnega razvoja kar na svojem domu? Predstavljamo vam izjemno priložnost za nakup samostojne stanovanjsko-poslovne hiše na sončni in mirni lokaciji v naselju Križe. Ta čudovita nepremičnina, s skupno površino 205 m2, ponuja vse, kar potrebujete za sodobno bivanje in poslovanje. Skupaj z njo dobite tudi funkcionalno zazidljivo zemljišče v izmeri 369 m2 in pomožni zidani objekt velikosti 36 m2, kar vam odpira neomejene možnosti za razširitev ali prilagoditev vaših sanj.

Popolna prilagodljivost in prostorska zasnova za vaše potrebe Hiša je razporejena čez tri etaže – pritličje, prvo nadstropje in mansardo, kar vam omogoča popolno prilagoditev vašim potrebam.

Pred hišo je urejeno asfaltirano dvorišče, kjer lahko parkirate do štiri vozila, kar zagotavlja udobje in praktičnost za vsakdanjo rabo ali morebitno poslovno obratovanje.

Izjemna fleksibilnost uporabe Hiša je primerna za različne možnosti uporabe: lahko je v celoti namenjena bivanju, poslovanju ali pa kombinacija obojega. Možnost ločenih vhodov in etaž omogoča preplet bivalnega in poslovnega prostora, kar predstavlja neprecenljivo vrednost za tiste, ki iščejo poslovne priložnosti in dom na enem mestu.

Hiša se prodaja delno opremljena. Nepremičnina je idealna za družine, podjetnike ali investitorje, ki iščejo edinstveno priložnost na odlični lokaciji.

Pogoj prodaje Kupec prevzame del stroškov prodaje v višini 2 percent + DDV od prodajne vrednosti.

Ne odlašajte – vabimo vas na ogled te izjemne nepremičnine, ki bo navdušila še tako zahtevne kupce! Za vse dodatne informacije ali virtualni, 3D ogled, nas kontaktirajte.
            

Lokacija

                                   Križe-Popolna lokacija za udobno bivanje in delo Nahajate se v bližini vseh pomembnih storitev – le nekaj minut od osnovne šole, vrtca, pošte, lekarne, živilske trgovine, avtobusne postaje in zdravstvenega doma. Avtocestni priključek Ljubljana – Jesenice je oddaljen samo 8,5 km, kar omogoča hitro povezavo z mestom, hkrati pa ohranja mir in naravno okolje za sproščujoče sprehode in kolesarske ture v okolici.
                            
Za točno lokacijo kontaktirajte ponudnika.


Splošni stroški

249.000,00 €
Ne

Stanje objekta

1963
Delno opremljeno

Oprema

               Pritličje, velikosti 59,4 m2, je popoln poslovni prostor, ki vključuje 46,2 m2 velik večnamenski prostor ter dve manjši skladiščni enoti (4,1 m2 in 9,1 m2). Celoten pritlični prostor je že prilagojen HACCP standardom, kar omogoča uporabo za pridelavo, skladiščenje živil, gostinstvo, trgovino ali celo predelovalno industrijo – vse to pa je pripravljeno na vaše poslovne podvige.

V prvem nadstropju, ki obsega 68 m2, vas pričakuje udobje doma – tukaj najdete prostorno kuhinjo z jedilnico, ki se odpira v prijeten dnevni prostor z izhodom na balkon (6,8 m2), povezan s čudovito teraso nad pomožnim objektom. Poleg tega vas čakata spalnica, otroška soba, kopalnica in hodnik, ki skupaj ustvarjajo harmoničen prostor za družinsko življenje.

Mansarda, z dostopom po zunanjem stopnišču, nudi 37,1 m2 popolnoma fleksibilnega prostora. Si predstavljate pisarno z osupljivim razgledom na Triglav? Ali pa dnevno sobo ali igralnico za otroke, kjer bodo spomini trajali večno? Ta prostor je pripravljen na vse možnosti. Poleg tega mansarda vključuje veliko teraso (33,4 m2), kjer vas bo razgled na Triglav in Karavanke očaral vsak dan znova.

Preplet tradicionalnega in sodobnega Hiša je ogrevana s centralnim sistemom na trda goriva, v mansardi pa vas bo grela posebna peč, imenovana garšerček, ki doda pridih pristnosti. V spalnici lahko celo namestite kamin ali peč, saj je pripravljen dimnik. Vse PVC dvoslojna okna in talne obloge, kot so vinil, keramika, laminat in hrastov parket, pričarajo sodobno udobje in toplino, medtem ko je bila hiša delno obnovljena med leti 2016 in 2022.

Dodatni prostori in nepremičnina z neskončnimi možnostmi Na funkcionalnem zemljišču, ki je v celoti zazidljivo, najdete še pomožni zidani objekt (14,22 m2) z vodo in elektriko, čez katerega se razteza prostorna terasa (22,3 m2). Poleg tega sta tukaj še vrtna lesena lopa (7,94 m2) in kovinski kontejner (13,06 m2), oba opremljena z elektriko. Zeliščni vrt in drvarnica z nadstreškom zaokrožita celotno posest.
            

Energetska izkaznica

0.00 kWh/m2

Vir ogrevanja

Les

Vrsta ogrevanja


Pregled povpraševanja

04.10.2024
106
0
0

Podobni oglasi