Hiša v Škofljici, Gradišče - Dvojček z odličnimi lastnostmi

Škofljica

Lastnosti nepremičnine

Prodaja
Hiša
Dvojček
155.00 m2
5- sobno
225.00 m 2
0
0
2
Bivanje
Po dogovoru

Dodatni podatki

Terasa
Vrt
Zunanje parkirno mesto

Opis

               Podrobnosti
Hiša v Škofljici, Gradišče - Dvojček z odličnimi lastnostmi

Predstavljamo vam dvojček, zgrajen leta 2010, ki se nahaja v mirnem in naravnem okolju Škofljice, natančneje v Gradišču. Ta nepremičnina je idealna izbira za tiste, ki iščejo prostoren in sodoben dom v bližini narave, a hkrati zlahka dostopen do vseh potrebnih dobrin.

Hiša se ponaša s petimi spalnicami, kar omogoča dovolj prostora za večjo družino, upokojence, mlade pare ali samske zaposlene. S svojo jugozahodno orientacijo ponuja obilico naravne svetlobe skozi ves dan, kar ustvarja prijeten in topel ambient v vseh prostorih.

Notranjost hiše je opremljena s sodobno kuhinjo z aparati, vključno s pomivalnim strojem, kar omogoča udobno in funkcionalno bivanje. Ogrevanje je urejeno na plin s talnim gretjem, kar zagotavlja enakomerno porazdelitev toplote in energetsko učinkovitost. Posebnost hiše je, da se lahko regulira temperatura vsake posamezne sobe.

V kolikor je 155 kvadratnih metrov uporabne površine za vas premalo, lahko iz garderobne sobe v drugem nadstropju izdelate stopnice na podstrešje, kjer je možnost izdelave še ene sobe s stojno višino 25 kvadratnih metrov.

Hiša ima tudi čudovit vrt in prostorno teraso, kjer lahko uživate v miru in zasebnosti. Na voljo sta dve parkirni mesti, kar je dodatna prednost za lastnike vozil.

Nepremičnina je vpisana v kataster, kar zagotavlja urejene pravne zadeve in brezskrbno lastništvo.

Vse te lastnosti naredijo to hišo edinstveno in privlačno za bodoče kupce. Ne zamudite priložnosti za ogled in se prepričajte sami o vseh prednostih, ki jih ta nepremičnina ponuja.

Za več informacij in dogovor za ogled vas vabimo, da nas kontaktirate.
            

Lokacija

                                   Škofljica-Lokacija je ena izmed ključnih prednosti te nepremičnine. Nahaja se v bližini narave, kar omogoča številne možnosti za rekreacijo in sprostitev. Hkrati je v bližini vseh pomembnih storitev, kot so šole, trgovine in javni prevoz, kar olajša vsakodnevne opravke in potrebo po mobilnosti.
                            
Za točno lokacijo kontaktirajte ponudnika.


Splošni stroški

377.000,00 €
Ne

Stanje objekta

Vzdrževano
2010
Opremljeno

Oprema

               
            

Energetska izkaznica


Vir ogrevanja

Plin

Vrsta ogrevanja

Talno ogrevanje

Pregled povpraševanja

22.08.2024
117
0
0

Podobni oglasi