Posredujem pri prodaji hiše z zanimivim konceptom

Ljubljana / Trnovo

Lastnosti nepremičnine

Prodaja
Hiša
Samostojna hiša
145.50 m2
4- sobno
526.00 m 2
4
0
2
Bivanje
Po dogovoru

Dodatni podatki

Balkon
Vrt
Garaža

Opis

               Posredujem pri prodaji hiše z zanimivim konceptom. Nahaja se na mirni lokaciji v neposredni bližini vse infrastrukture in centra prestolnice kot predzadnja hiša v slepi ulici.  V bližini so tudi izhod na obvoznico, avtocesto, večje nakupovalno središče in igrišče za golf.  Hiša se prodaja popolnoma opremljena.
 
Zasnovana  je tako, da nudi udobje in zasebnost članom večje družine ali pa lahko združuje več generacij,  saj je del hiše  popolnoma ločen.

V pritličju skozi hodnik dostopamo do velike dnevne sobe z izhodom na atrij. Dnevna soba se nadaljuje v lepo in funkcionalno kuhinjo. V pritličju sta še shramba in utility z WC-jem. V nadstropju so razporejene štiri velike in svetle sobe. Sedanji lastniki uporabljajo eno od sob, ki ima veliko steklenih površin, kot delovno sobo. Tu je tudi velika kopalnica s tušem in kadjo.

V drugem delu hiše, do katerega lahko dostopamo skozi glavni vhod ali pa skozi ločen vhod na zadnji strani hiše, je še eno stanovanje. V pritličju tega dela je moderna kuhinjska niša, v nadstropju pa se razprostira zelo velika soba, ki sedanjim lastnikom služi kot spalnica. Poleg nje so še garderobna soba in kopalnica s tušem ter vgrajena savna.

Hišo odlikujejo  ličen vrt, poseben prostor za žar, nadzemni bazen (ki ga bodoči kupec lahko spremeni v vgradnega), najmanj štiri parkirna mesta, lopa za kolesa ali manjša motorna vozila (motor, twizzy) in velika pokrita garaža.  

Zaradi svoje unkatne razporeditve je ta hiša posebnost na trgu nepremičnin. Je tudi odlična investicija, ki omogoča oddajo dveh popolnoma  ločenih enot.

Posebni pogoj prodajalca je, da mu kupec povrne strošek provizije v višini 2 percent +DDV.

Za vsa dodatna vprašanja in termin ogleda me pokličite.
            

Lokacija

                                   Ljubljana / Trnovo-
                            
Za točno lokacijo kontaktirajte ponudnika.


Splošni stroški

870.000,00 €
Ne

Stanje objekta

Vzdrževano
2006
Opremljeno

Oprema

               
            

Energetska izkaznica

D

Vir ogrevanja

Plin

Vrsta ogrevanja


Pregled povpraševanja

23.08.2024
268
0
0

Podobni oglasi