Stanovanje z izjemnim potencialom v Dravljah – 59,2 m2

Ljubljana / Dravlje

Lastnosti nepremičnine

Prodaja
Stanovanje
Etažno stanovanje
59.20 m2
2- sobno
0.00 m 2
1
1
0
5
Bivanje
Po dogovoru

Dodatni podatki

Balkon
Klimatizirano
Dvigalo
Optični priključek
Zunanje parkirno mesto

Opis

               Stanovanje z izjemnim potencialom v Dravljah – 59,2 m2, delno obnovljeno stanovanje s parkirnim mestom!

Iščete prijetno, prostorno in delno obnovljeno dvosobno stanovanje na mirni lokaciji v Ljubljani? Predstavljamo vam odlično priložnost v Dravljah!

Iščete prijetno, prostorno in delno obnovljeno dvosobno stanovanje na mirni lokaciji v Ljubljani? Predstavljamo vam odlično priložnost v Dravljah! To stanovanje z izjemnim potencialom, ki obsega 59,2 m2 skupne površine, vam ponuja udobno in svetlo bivanje. Funkcionalen tloris vključuje zastekljen balkon, velik 4,9 m2, kjer lahko uživate v sproščenih trenutkih.

Stanovanje je bilo leta 2021 delno prenovljeno, vključno s popolnoma prenovljeno kopalnico in PVC okni, nameščenimi leta 2017. Objekt, v katerem se stanovanje nahaja, je bil leta 2019 deležen celovite obnove fasade in toplotne izolacije, kar zagotavlja dodatno energetsko učinkovitost in urejen videz stavbe.

Stanovanju pripada lastniško parkirno mesto pod objektom, zaščiteno z zapornico, kar omogoča varno in brezskrbno parkiranje. Dvigalo v objektu omogoča dostop do 3., 6. in 9. nadstropja, kar pomeni, da se lahko brez stresa preselite s prtljago.

To stanovanje je idealno za pare, posameznike ali manjše družine, ki iščejo udobno bivanje v urejenem in mirnem okolju, s takojšnjim dostopom do vsega, kar potrebujete za kakovostno življenje.

Vseljivo je po dogovoru, zato ne odlašajte – pokličite in si rezervirajte svoj termin za ogled!

Opomba:

Pogoj prodajalca je, da kupec prevzame plačilo dela stroškov prodaje v višini 2percent od prodajne cene povečan za 22percent DDV
            

Lokacija

                                   Ljubljana / Dravlje-Lokacija tega stanovanja je odlična, saj so osnovna šola, vrtec, lekarna, trgovine in javni prevoz le nekaj korakov stran. Dostop do obvoznice je enostaven in hiter, kar omogoča hitro povezavo z vsemi glavnimi prometnimi povezavami. V bližini se nahajajo tudi zelene površine, kjer lahko uživate v sprehodih in rekreaciji.
                            
Za točno lokacijo kontaktirajte ponudnika.


Splošni stroški

282.000,00 €
Ne

Stanje objekta

Prenovljen
1982
Delno opremljeno

Oprema

               
            

Energetska izkaznica

C

Vir ogrevanja

Toplotna črpalka

Vrsta ogrevanja


Pregled povpraševanja

30.08.2024
252
0
0

Podobni oglasi