Na lepi, sončni lokaciji čaka na vas prestižna, izredno svetla nova hiša

Dol pri Ljubljani

Lastnosti nepremičnine

Prodaja
Novogradnja hiša
Samostojna hiša
182.00 m2
5- sobno
1824.00 m 2
0
2
2
Bivanje
Po dogovoru

Dodatni podatki

Balkon

Opis

               Na lepi, sončni lokaciji čaka na vas prestižna, izredno svetla nova hiša z zavidljivimi in neoviranimi pogledi na okoliška gričevja in dolino. Do hiše, ki se nahaja na 1824 m2 veliki parceli, v prijetnem naravnem okolju v kraju Osredke – Dolsko in je le 10 km oddaljene od Ljubljane, vas pripelje asfaltirana cesta, povezana z regionalko.

 Hiša velikosti 291,98 m2, od tega 182 m2 bivalnega dela, terase v velikosti 60 m2 in nadstreška za avtomobile in kolesarnice v velikosti 50 m2, se nahaja na 1824 m2 veliki parceli in obsega;

pritličje, kjer se poleg 2 spalnic, kopalnice, shramb in tehničnega prostora, nahaja velik dnevnobivalni prostor s kuhinjo in jedilnico z neposrednim izhodom na teraso in parcelo;
nadstropje, ki obsega hodnik, 3 sobe ter kopalnico. 
Hiša je grajena izredno kakovostno, vso stavbno pohištvo in notranja oprema (kopalniška oprema, stikala, vtičnice, pametne inštalacije, svetila, talne obloge, toplotna črpalka, zalogovnik, predpriprava za postavitev sončnih celic, senčila, komarniki...) so visokega kakovostnega razreda.

Zemljiškoknjižno urejeno, izdano pravnomočno gradbeno dovoljenje, ki dovoljuje tudi postavitev zunanjega bazena. Dela so v zaključni fazi, postavljen je tudi oder za izdelavo zaključnega fasadnega sloja, barvo si lahko ipo lastnih željah zbere novi lastnik.

Hiša je primerna za vse, ki se želite pred mestnim vrvežem umakniti v naravo, obenem pa potrebujete vso infrastrukturo in odlično prometno povezavo do prestolnice. Primerna je predvsem za zahtevnejše kupce, pare ali družine, ki znajo ceniti prednosti tovrstne lokacije, zasebnosti, velike parcele z z veličastnimi pogledi in elegantne in moderne opreme višjega kakovostnega razreda. Orientacija vzhod, jug, zahod.

 Pokličite za več informacij in termin ogleda!

 Pogoj nakupa: kupec plača stroške posredniške provizije v višini 2percent+ddv od dogovorjene cene.
            

Lokacija

                                   Dol pri Ljubljani-V bližini se nahajajo avtobusna postaja, železniška postaja, trgovina, šola in vrtec, sicer pa je v bližnji okolici na voljo še več trgovin, zdravstveni ambulanti, zobozdravniški ordinaciji, kulturni dom, več trgovin, šol in vrtcev, igrišč ...postaja šolskega avtobusa, ki odpelje in pripelje učence, se nahaja le 30 m od hiše.

Kraj Osredke - Dolsko se nahaja v občini Dol pri Ljubljani, ki se med vsemi občinami v Sloveniji ponaša kot visoko uvrščena glede kakovosti življenja. V občini Dol pri Ljubljani dajo veliko na lokalno trajnostno oskrbo s hrano “od njive do krožnika v lokalnem okolju”, zato imajo kar 21 kmetij z lokalno pridelano hrano. Temu se pridružujeta izvrstna domača kulinarika in kmečki turizem. Za zdrav duh v zdravem telesu skrbi veliko pešpoti in kolesarskih poti ter raznolik nabor kulturnih, športnih in etnografskih dogodkov. Tradicija in sodobnost si v občini Dol pri Ljubljani podajata roko, saj imajo od leta 2019 v občini tudi sodobno rolkarsko stezo.
                            
Za točno lokacijo kontaktirajte ponudnika.


Splošni stroški

755.000,00 €
Ne
2%

Stanje objekta

Prva vselitev
2024
Neopremljeno

Oprema

               
            

Energetska izkaznica


Vir ogrevanja

Toplotna črpalka

Vrsta ogrevanja


Pregled povpraševanja

23.08.2024
195
0
0

Podobni oglasi