Na odlični lokaciji na Strmci pri Laškem imamo na prodaj zazidljivo parcelo v velikosti 713 m2

Slovenske Konjice

Lastnosti nepremičnine

Prodaja
Parcela
Bivanje
713.00 m 2
Po dogovoru

Dodatni podatki

Opis

               Na odlični lokaciji na Strmci pri Laškem imamo na prodaj zazidljivo parcelo v velikosti 713 m2, s pravnomočnim gradbenim dovoljenjem za gradnjo enostanovanjske hiše. Območje urejanja je opredeljeno kot stavbno zemljišče 100 %, po podrobni namenski rabi gre za stanovanjske površine, ki so namenjene bivanju. Stavbno zemljišče ima po občinskem prostorskem načrtu oznako SS. Oznaka prostorske enote: EUP: LAU-26.

Parcela ima južno usmerjenost in ima izrazito sončno lego. Leži na višini 275,5 metrov nadmorske višine in je od centra Laškega oddaljena 1,4 km. Naklon parcele je med 10 in 16 stopinj. Vsi komunalni priključki so na parceli (elektrika, voda, cesta) ali ob parceli (javna kanalizacija, meteorne vode, telekomunikacije). Sam dostop poteka po občinski javni cesti in je urejen, enostaven ter na novo asfaltiran. Makadamski dovoz širine 4 m in dolžine 36 metrov je mišljen kot souporaba za štiri novozgrajene stanovanjske hiše od katerih ena že stoji na levi strani. Novozgrajeni objekti morajo biti odmaknjeni od mej sosednje parcele 4 metre oziroma manj ob ustreznem soglasju lastnika sosednje parcele. Medposestne ograje, škarpe ali podporni zidovi morajo biti oddaljeni 0,5 metra od parcelne meje oziroma se lahko z ustreznim soglasjem soseda, postavijo na mejo.

Video: https://youtu.be/cqegDF1jet4

Za predvideno enostanovanjsko hišo je pridobljena že vsa potrebna projektna dokumentacija (projekt za izvedbo, načrt arhitekture, dokumentacija za pridobitev mnenj in gradbenega dovoljenja), strokovne podlage za pripravo projektne dokumentacije, geodetski načrt, geološko mnenje, mnenje o skladnosti gradnje s prostorskim aktom, mnenje za gradnjo stanovanjske stavbe v varovalnem pasu javne ceste, mnenje o vplivu gradnje na vodni režim in stanje voda, mnenje k gradnji enostanovanjske stavbe od JKP Laško, mnenje k projektu od Elektra Celje, plačan je komunalni prispevek ter izdano pravnomočno gradbeno dovoljenje. 

Več na: https://c21.si/p/lasko-strmca-107220-121.html#search
            

Lokacija

                                   Slovenske Konjice-
                            
Za točno lokacijo kontaktirajte ponudnika.


Splošni stroški

78.000,00 €
Ne

Stanje objekta

0
Neopremljeno

Oprema

               
            

Energetska izkaznica

0.00 kWh/m2

Vir ogrevanja

Vrsta ogrevanja


Pregled povpraševanja

18.10.2024
75
0
0

Podobni oglasi