Na sončni lokaciji v Šmarje pri Jelšah posredujemo pri prodaji stanovanjske hiše

Šmarje pri Jelšah

Lastnosti nepremičnine

Prodaja
Hiša
Samostojna hiša
201.00 m2
7- sobno
1162.00 m 2
7
2
3
Bivanje
Po dogovoru

Dodatni podatki

Balkon
Klet
Vrt
Garaža
Zunanje parkirno mesto

Opis

               Na sončni lokaciji v Šmarje pri Jelšah posredujemo pri prodaji stanovanjske hiše, zgrajene l.1970 v velikosti 333 m2 (uporabne površine 201m2 podatki GURS-a) po letu 2005 je bil dograjen prizidek, v katerem je garaža (35m2) za dva avtomobila in nad njo še bivalni prostori. V istem obdobje je bila v celoti obnovljena (streha, fasada, inštalacije).

K hiši pripada 1.162 m2 zemljišča, na katerem je urejena zelenica, sadno drevje, prostor za druženje, letna kuhinja z žarom in krušno pečjo.

Posebnost hiše je njena zasnova. Zaradi ločenih vhodov in prostornosti, hiša ponuja možnost bivanja dveh generacij.

Ogrevanje je urejeno s centralno pečjo na trda goriva. Hlajenje je urejeno s klimo.

Hiša ima tri etaže:

V kletnih prostorih so shrambe, kurilnica in drvarnica in kmečka soba.

Vstopimo v kmečko sobo, kjer nas pozdravi topel vonj lesa in domačnosti. Leseni tramovi prekrivajo strop, pričarajoč občutek tradicije in domačnosti. Na zunanji teraso je pokrit prostor za druženje in letna kuhinja, ki ponuja čisti užitek kuhanja in pečenja na prostem.

Stanovanje v nadstropju ima lasten vhod in sestavlja hodnik, kuhinjo, kopalnico, spalnico in sobo. Stanovanje je kompletno urejen in opremljeno.

V mansardnem delu, ki je povezan s prostori nad garažo, se odpre svetlo stanovanje s skrbno načrtovanimi prostori. Stanovanje se sestoji iz kuhinje, dnevne sobe z jedilnico in izhodom na balkon, dve sobi nudita prilagodljivost za goste, ustvarjalne projekte ali delovni kotiček, glavne spalnice in garderobne sobe in kopalnice.
            

Lokacija

                                   Šmarje pri Jelšah-Odlična mirna lokacija, pa vendar le streljaj od centra. V neposredni bližini OŠ in vrtec, zdravstveni dom, avtobusna postaja, sprehajalne in pohodne poti.

Šmarje pri Jelšah, s svojim slikovitim trgom in okolico zelenih hribov, ki se razprostirajo v objemu Kozjansko, je prava oaza miru in aktivnega oddiha. Mesto, ki se ponaša z bogato zgodovino in kulturno dediščino, ponuja edinstveno mešanico naravnih lepot, tradicionalnih običajev in pristne gostoljubnosti.
                            
Za točno lokacijo kontaktirajte ponudnika.


Splošni stroški

305.000,00 €
Da

Stanje objekta

Popolnoma prenovljeno
1970
Opremljeno

Oprema

               
            

Energetska izkaznica


Vir ogrevanja

Les

Vrsta ogrevanja

Centralno ogrevanje

Pregled povpraševanja

13.05.2024
263
0
0

Podobni oglasi