LJUBLJANA - GAMELJNE, ČUDOVITO STANOVANJE DUPLEX V SAMI NARAVI

Ljubljana / Šmartno

Lastnosti nepremičnine

Prodaja
Stanovanje
Etažno stanovanje
95.70 m2
3- sobno
0.00 m 2
2
1
2
1
Bivanje
Po dogovoru

Dodatni podatki

Klimatizirano

Opis

               LJUBLJANA – SR. GAMELJNE, ČUDOVITO DUPLEKS STANOVANJE V NARAVI, NTP 118,23 m2, zgrajena l. 2004. Naprodaj!


Iščete stanovanje s čudovitim razgledom na naravo, pod vznožjem Rašice in s pogledom na Šmarno goro, kjer vlada popoln mir, a je le 15 minut oddaljeno od mestnega vrveža? Potem je to pravi naslov za vas.

Predstavljamo vam svetlo, sodobno opremljeno 3,5 - sobno stanovanje z neto tlorisno površino dela stavbe v izmeri 118,23 m2 in uporabno površino dela stavbe 95,70 m2. Stanovanje se nahaja v 1. nadstropju večstanovanjske hiše (skupaj 5 stanovanj), zgrajene leta 2004, na naslovu Srednje Gameljne, 1211 Ljubljana – Šmartno.

Stanovanje sestavljajo naslednji prostori: v spodnjem delu se nahajajo predprostor s toaleto, dnevni prostor s kuhinjo in jedilnico ter izhodom na balkon s pogledom na potok in gozd. V zgornjem delu je hodnik, spalnica z izhodom na balkon, kopalnica in druga spalnica z izhodom na balkon ter garderobno sobo.

Stanovanju pripadata dva parkirni mesti v izmeri 12,3 m2 v zaprti garaži pod stavbo. Stanovanje se prodaja opremljeno s pohištvom. Vir ogrevanja prostorov in sanitarne vode je plin. Prostori se ogrevajo preko radiatorjev, hladijo pa s pomočjo klimatskih naprav.

Pogoj prodajalca je, da kupec povrne prodajalcu del stroškov posredovanja pri prodaji (2% + ddv).

Vse zainteresirane vabimo, da si stanovanje ogledajo tudi v živo.
            

Lokacija

                                   Ljubljana / Šmartno-Stanovanje se nahaja v mirnem in prijetnem naselju Srednje Gameljne. Lokacija ponuja hiter dostop do mestnega središča Ljubljane, od katerega je oddaljena le 9 km. Za vse, ki se redno vozijo proti Gorenjski ali Primorski pa naj povemo, da je dostop do avtoceste oddaljen 2,5 km. Družine z majhnimi otroki bodo cenile bližino otroškega vrtca, ki je oddaljen le 3,2 km (prijeten, zasebni vrtec pa le nekaj metrov). Osebam z osnovnošolskimi otroki bo všeč, da je osnovna šola oddaljena 2,8 km in da obstaja urejen šolski prevoz, medtem ko se večina srednjih šol nahaja na oddaljenosti od 6 - 9 km.

Srednje Gameljne ponujajo odlično ravnovesje med urbanim življenjem in spokojnostjo narave, ki obkroža lokacijo iz vseh strani. V okolici so speljane mnoge sprehajalne poti ter poti na bližnje hribovje Rašico, Dobeno in Šmarno Goro. Prav tako se v središču Srednjih Gameljn nahaja trgovina, avtobusna postaja in knjižnica, v neposredni okolici pa bari in odlične gostilne z domačo hrano.
                            
Za točno lokacijo kontaktirajte ponudnika.


Splošni stroški

459.000,00 €
Ne
kupec povrne polovico stroškov posredovanja prodajalcu (2% + DDV)

Stanje objekta

Kot novo
2004

Oprema

               
            

Energetska izkaznica

D
30.05.2026
Da

Vir ogrevanja

Plin

Vrsta ogrevanja

Centralno ogrevanje

Pregled povpraševanja

26.07.2024
100
0
0

Podobni oglasi